Se încarcă conținutul ... Încărcare depinde de viteza conexiunii!

Despre noi

Lavanda de Romania Banner 1

Afacere 100% romaneasca, cuvantul de ordine este calitatea

Lavanda de Romania este un proiect de suflet al unei familii timisorene tinere si intreprinzatoare.
Totul a pornit acum mulți ani, cand am vizitat plaiurile insorite din Provence, Franta si ne-am indragostit pe loc de campurile liliachii cat cuprindeai cu ochii. De atunci ne-am pus pe studiat, am invatat despre specii si soiuri de lavanda, lavandin, despre plantare si ingrijire. Am intrebat specialisti care cultiva lavanda de zeci de ani, am calatorit in patru zari pentru a ne insusi cunostintele care acum ne ajuta sa avem o plantatie sanatoasa si bogata. Am gasit corespondent de relief pe colinele din inima Banatului si am prins drag de linistea naturii in timp ce ingrijim aceasta planta aromata.
Afacerea noastra se bazeaza pe furnizarea de butasi de lavanda de calitate superioara si la un pret foarte competitiv pe piata din Romania.
Pe viitor avem planuri sa ne extindem spre prelucrarea de ulei esential de lavanda precum si spre alte utilizari ale lavandei ca produse sub brandul Lavanda de Romania.

Profesionalism, pentru clientii nostri

* Butasi de lavanda. Va invitam sa va uitati peste ofertele din magazinul nostru online si sa nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari legate de stocurile disponibile, rezervari, modalitati de plata sau transport.
* Consultanta. Indiferent daca sunteti sau nu client al nostru, va asteptam cu drag sa ne contactati pentru a va oferi informatii si consultanta in vederea infiintarii culturilor de lavanda.